Auto Huren op Curacao

Er zijn veel manieren om het eiland Curacao te verkennen en om veel van het eiland te kunnen gaan zien. Een auto huren op Curacao is daar een goed voorbeeld van en hierdoor kunt u natuurlijk snel grote afstanden te overbruggen. Dit biedt u dan de mogelijkheid om op eenzelfde dag meer te zien omdat u zich snel kunt verplaatsen.

Bij een last minute Curacao auto huren zult u veel keuze hebben, er zijn veel auto verhuurbedrijven die een mooie vloot aan auto’s aanbieden. Uiteraard zullen daar alle bekende namen bij zitten maar ook veel lokale bedrijven bieden hun diensten aan. Of het daadwerkelijk nodig is om een auto te huren is natuurlijk een persoonlijke keuze, Curacao is bijna vierhonderd vijftig vierkante kilometer groot en met een lengte van zestig kilometer en een grootste breedte van twaalf kilometer, zult u geen enorme afstanden af hebben te leggen maar het is wel erg ver om te lopen. Door middel van autoverhuur Curacao verkennen zal u in ieder geval de mogelijkheid geven om op uw eigen manier en in uw eigen tempo het eiland te verkennen. U bent zeg maar uw eigen baas en u kunt op pad gaan als het u uit komt en hoeft niet te vertrouwen op het openbaar vervoer op Curacao. Voor het auto huren op Curacao zult u zoals gezegd de keuze hebben uit de bekende verhuur bedrijven maar ook uit lokale aanbieders. Alle aanbieders zult u in de gele gids kunnen vinden meer ook in de grotere hotels en op het vliegveld zult u voor Curacao auto verhuur balies kunnen vinden.

Het nut van het huren van een auto is natuurlijk iets persoonlijks, het eiland in niet verschrikkelijk groot maar wel te groot om te lopen en bovendien werkt hierbij het weer niet mee. Zoals gezegd zult u voor een auto huren op Curacao een ruime keuze hebben, er zijn ongeveer dertig bedrijven te vinden en natuurlijk zijn de bekende internationale bedrijven ook vertegenwoordigd. Dit zal u een ruime keuze aanbieden waardoor de prijzen ook beperkt blijven, voor dagprijzen moet u rekenen op tussen de veertig en zestig Amerikaanse dollar per dag. Zo kunt u bij Budget Curacao een auto gaan huren waarmee u het eiland kunt gaan verkennen. Budget heeft de grootste vloot auto’s en u kunt de auto’s huren vanaf vijf verschillende locaties waaronder het vliegveld en de grootste hotels. Voor auto rental Curacao kunt u natuurlijk ook op het internet terecht omdat deze grote bedrijven ook de mogelijkheid aanbieden om een auto online te boeken waardoor u zeker bent van een auto. Dit kan in veel gevallen interessante kortingen opleveren en ook is Budget Curacao aangesloten bij diverse Airmiles programma’s waardoor extra voordeel te behalen is. Juist omdat de kosten voor het huren van een auto bovenop de kosten voor uw last minute vakantie zullen komen, zal een beetje extra voordeel een huurauto al snel mogelijk kunnen maken. Het is daarom dan ook mooi dat u voor het auto huren op Curacao veel mogelijkheden zult hebben.

Op zich is het hebben van veel keuze ook wel belangrijk, niet dat de honderd vijftig duizend inwoners van huurauto’s gebruik zullen maken maar voor de ongeveer drie miljoen toeristen is wel de nodige capaciteit nodig. Daar draagt ook Hertz Curacao aan bij door een mooie vloot auto’s aan te bieden die u via hun website kunt reserveren of in het kantoor in Willemstad kunt huren. Net als de meest verhuur bedrijven is ook Hertz in Willemstad gevestigd maar worden ook diensten aangeboden waardoor uw huurauto op het vliegveld of bij uw hotel staat te wachten. Bij het auto huren op Curacao is dit altijd een goede optie omdat u dan niet zelf naar het verhuurbedrijf toe hoeft te gaan maar omdat uw auto op u staat te wachten als u het nodig hebt. Natuurlijk kunt u hiervoor bij Budget of Hertz Curacao terecht maar ook de vele lokale verhuurbedrijven kunnen u voor scherpe prijzen van een huur auto voorzien. Terwijl veel mensen kiezen voor de grote internationale bedrijven die u vaak nieuwere auto’s aanbieden en ook interessante kortingen bij het reserveren geven, kunnen ook de lokale aanbieders erg aantrekkelijk zijn. Juist omdat op het gebied van autoverhuur Curacao veel mogelijkheden aanbiedt, zullen ook lokale verhuur bedrijven een belangrijke bijdrage leveren aan de mobiliteit op het eiland. Wel zult u niet bij iedere lokale verhuurder de nieuwste vloot aantreffen maar de prijzen zijn daardoor wel aantrekkelijker. Een auto huren op Curacao zal op deze manier een nieuwe prijsklasse krijgen die goed past bij het met last minute vliegtickets Curacao bezoeken.

Zoals gezegd zullen afstanden eenvoudiger te overbruggen zijn door gebruik van de auto. Het bekijken van de noordelijke of de zuidelijke kant van het eiland is hierdoor eenvoudiger omdat het goed te bereiken is. Op Curacao auto huren is dan ook een goed idee als u minder goed te been bent en dus simpelweg niet zo goed of zo lang kunt lopen. Ook als u in iets meer comfort wilt reizen op het eiland zal een huurauto een goed optie kunnen zijn. Een auto huren op Curacao zal zelfs heel goed overeen komen met ontspannen op Curacao omdat u dus niet hoeft te lopen of zelfs van het openbaar vervoer gebruik hoeft te maken. Zoals gezegd zullen er vele bedrijven zijn waar u terecht kunt en die staan allemaal netjes is de gele gids of het telefoon boek. Ook de receptie van uw hotel of resort zal u voor Curacao auto verhuur op weg kunnen helpen en zelfs vaak alles voor u kunnen regelen. Dit kan bijvoorbeeld een goed idee zijn als u speciale wensen hebt want de hotels en resorts kennen natuurlijk de weg. Een speciale auto huren op Curacao is ook mogelijk en daarvoor is het altijd beter om op lokale expertise te vertrouwen. Een limousine of een trouwauto is dan ook beter te regelen via uw weddingplanner omdat zij de weg kennen. Vraag voor alle opties op het gebied van auto rental Curacao uw reis organisatie of uw accommodatie.

Comments on this entry are closed.